Om

Jeg vil starte med at give dig hånden og sige velkommen til.

Hej!

Jeg er mor, mega meget mor… eller som andre siger Mor med stort M!

Jeg nyder at opleve verden på ny sammen med min lille søn – og hver dag giver en ny oplevelse. Fx. har jeg aldrig kigget på månen hver dag inden sengetid… det gør jeg nu, sammen med min søn imens vi siger “godnat måne”… og det er takket være hans opdagelse af, at vi har en måne på himlen.

Jeg er uddannet farmakonom (viden om sundhed og sygdom), gymnastik- og svømmeinstruktør og pædagog med speciale indenfor krop og bevægelse. Ved siden af mit pædagogjob er jeg godt i gang med at læse den pædagogiske diplom med speciale i psykologi.

Min blog handler om livet i bevægelse sammen med min søn. Et liv som jeg takker ham for hver dag. Det er ikke en dans på roser, men en meget sjovere, mere kreativ og udfordrende dans, end jeg nogensinde kunne forestille mig. Jeg vil vise billeder og videoer om vores oplevelser sammen. Jeg vil skrive historier om mine tanker, ideer og refleksioner.

Alt dette vil jeg gøre for at give jer, som forældre eller kommende forældre, gode ideer til lege, oplevelser og øvelser som i kan lave sammen med jeres små babyer og børn.

Endnu engang velkommen til, og tøv endelig ikke med at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Og husk også at like min Facebook-side og følg med i, hvad der sker derinde.