Babymotorik på bestilling!

Jamen, hvordan er det lige at det foregår, det der med at du kommer ud og laver babymotorik Louise!??

Ideen opstod imens jeg selv var på barsel. Jeg kørte land og rige rundt med pusletaske, klapvogn og baby for at deltage i forskellige arrangementer som ville kunne give mig læring og inspiration til at stimulere og udvikle på min dejlige lille baby. Men det var sku hårdt!

Bekymringer som – Hvad var det nu adressen var? – Mon der er et sted jeg kan pusle min søn? – Mon der er et sted jeg kan sidde uforstyrret og amme? – Hvor mange mennesker mon vi bliver? – Hvor mon jeg skal parkere? – Kan jeg mon have min barnevogn stående i fred uden frygt for at nogle vil tage den? – osv… Kom gerne med de bekymringer som fylder hos jer når i skal ud af døren med en lille ny baby og hen til et ukendt arrangement 🙂

Jeg har derfor udviklet på mine tanker om at en mødregruppe er et trygt sted. Et sted hvor man deler tanker, bekymringer og beretninger om gylp, pruttebleer og søvnrytme. Man besøger hinanden sammen med babyerne og ved hvor man kan pusle, ved hvor man kan amme, ved hvor barnevognene kan stå i fred og ved at man ikke behøver hverken at have været i bad eller være pænt klædt på – For det vigtigste er baby og babys behov!

Det er hér, i dette trygge forum, at jeg kan komme ud og besøge jer. Jeg medbringer selv et lille musikanlæg, tørklæder, tæpper, snurretoppe, sæbebobler og sanghæfter. Alt sammen som er noget vi bruger sammen i babymotorik, sang og leg. Hvis din baby sover trygt i sin barnevogn, så lader du bare baby sove og følger med i sangene selv. Hvis baby har brug for ro, tryghed eller mad, ved i hvilket værelse, sofa eller hygge hjørne i kan søge hen til. – Det giver trygge mødre og trygge babyer og det er dér udviklingen og de positive relationer skabes!

Giv dig selv, din mødregruppe og jeres babyer en positiv og behagelig oplevelse og bliv inspireret til nye sange og lege som er sjove, som kan bruges med det sammen i dagligdagen og som motorisk udviklende.

Kontakt mig på tlf. 28766007

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.