Tumleleg i Tune

Vi har weekend – vi vil gerne opleve lidt sammen – vi vil gerne være aktive sammen – Det regner og er koldt … Hvad skal vi dog finde på!?

Jeg har et rigtig godt bud:

  • Tidligere skrev jeg om “åben hal i Karlslunde”, hvilket er et fantastisk tilbud for børn, som har lært at gå og holde balancen – se blogindlæg.
  • Nu har vi også haft fornøjelsen af at opleve “Tumlinge Håndbold Trille Trolle” i Tune, hvilket henvender sig til de lidt yngre børn – også dem som ikke helt har lært at gå endnu.

En stor hal med kærlig, rumlig og en meget baby og børnevenlig atmosfære. Hallen rummer en forhindringsbane med balancebum, sjove og skæve klatre overflader, tunneller og bløde måtter til kravl, hop og koldbøtter, som udfordrer de yngst børn i alderen 1-4 år.

Den anden halvdel af hallen rummer plads til masser af boldleg, skyde på mål leg og trækken rundt på glidetæpper og puder.

Der er bænke langs med hele hallen hvor man kan stille pusletaske, sko og jakker, og lige sidde og få sig et hvil og skabe overblik.

Efter en halv times tid med leg og motoriske udfordringer plejer min søn og jeg at trække os lidt tilbage på en bænk hvor han får sig en mad og lidt at drikke. Derefter kan han lidt igen og legen fortsætter.

Inden timen er helt slut mødes vi alle, alle dem som har lyst, til en fælles aktivitet. Vi har fx. leget med en stor faldskærm og i lørdags dansede vi rundt om et juletræ til lyden af “søren banjomusik” i højtalerne.

Efter en time er “Trille Trolle tid slut”, og store og små hjælper med at rydde hallen op. Det gå lynhurtigt, da både børn og voksne altid er meget hjælpsomme.

Læs mere om tider, priser og regler her:

http://tune-if.dk/afdelinger/haandbold/indhold/ungdom/tumlinge-haandbold-trille-trolle/

… Og se så lige en lille dreng, som bare er mega stolt over at have fået samme grønne t-shirt, som de søde voksne har på. Det er de voksne som hjælper til med at få hele arrangementet til at lykkedes.

Tak for en godt lege- og fri-sted for børn og voksne – vi ses igen efter jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.