Åben hal i Karlslunde

Kender i det?

”Jeg vil gerne gå til en aktivitet sammen med mit barn, men vi nåede ikke at tilmelde os et gymnastikhold i tide!”

Eller

”Min lille pige har virkelig meget energi lørdag morgen, men det er for koldt og vådt til at være ude i længere tid af gangen!”

Eller

”Min lille dreng er helt vild med at kravle, løbe og klatre, og vi kunne godt tænke os at han fik nye udfordringer!”

Jeg kender i hvert fald godt til disse senarier, og derfor er min dreng og jeg kommet godt i gang med at undersøge hvilke tilbud der findes til børn i alderen 1-4 år rundt omkring, og vi starter med nærområdet. Vores erfaringer vil vi dele med jer i en række blogindlæg over den næste måneds tid, så følg godt med…

I dag vil vi præsentere den første aktivitet “Åben hal i Karlsunde”, som vi begge er meget begejstret for:

”Åben hal – Åbent tilbud

Lørdag kl. 09.30-11.00

Karlslunde Idrætscenter, Hal 1

Alder: Åbent for alle

Pris: kr. 30,- pr. person

Åben hal er en mulighed for at boltre sig i redskaberne på egen hånd og kan være et ekstra tilbud til anden træning i foreningen. Åben hal er dog også for ikke-medlemmer, så du behøver ikke gå på andre hold for at være med. Ændringer og aflysninger annonceres på Facebook og Instagram (Karlslunde IF Gymnastik).

Lørdag formiddag er der gjort klar med forskellige motorik- og springopstillinger som man kan boltre sig i præcis som man har lyst til. Omkring kl. 10.15 er der mulighed for at være med til en omgang fællesleg som vores instruktør står for.

Åben hal er primært selvtræning, og der er derfor ikke modtagning i diverse spring. Der er en instruktør til stede som sikrer sikkerheden og kan hjælpe og vejlede. Åben hal fungerer som et åbent hus arrangement, og man kan derfor komme og gå som det passer en”. http://kifgymnastik.dk/

Min dreng og jeg benytter os af åben hal om lørdagen i tidsrummet 9.30-11.00. Vi løber, hopper, klatrer, udforsker, griner og krammer. Det er en fantastisk tid, hvor han kan få lov til at udforske en masse forskellige redskaber som kun findes i en kæmpe gymnastik sal… Og lur mig om ikke han også får mig til at udforske redskaber, som jeg ikke har haft set i mange år. Det er fantastisk!

Vi er ikke så mange deltagere endnu, så der er god plads på redskaberne og stadig et lavt støjniveau.

Prisen er virkelig fair, og man betaler kun for de gange man møder op 30 kr. pr. gang via mobilpay, det er altså nemt og smart.

Efter en time med fuld fart på nyder han at få sin madpakke og drikkedunk, mens jeg triller ham hjem i klapvognen.

Ses vi?

Følg med på min blog for at høre om flere aktiviteter for børn i alderen 1-4 år.

2 meninger om “Åben hal i Karlslunde”

    1. Hej Michelle.
      Tusind tak for din kommentar. Storm og jeg glæder os til at møde dig og Alfred til sjov og leg i Karlslunde hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.