De grønne madrasser

Kender i det når man bare lige skal et smut i Ikea efter en lille skammel til entréen? Man får lokket manden med med argumentet: “det tager kun en halv time og vi går direkte efter skammel afdelingen”, men fire timer og mange forskellige møbelafdelinger senere går man derfra med tre grydeskeer, en potteplante, et legekøkken, maven fyldt med billige hvidløgsbrød og to grønne madrasser.
Se det kender jeg til… og det var sådan cirka det der skete den onsdag eftermiddag hvor vi fik noget af Storms bedste legetøj med hjem… de grønne madrasser.
Vi havde en forestilling om at madrasserne skulle bruges som underlag til lidt gymnastik og leg, men for pokker hvor kan de bare bruges til så meget mere end det.
Dette er ikke en reklame for grønne madrasser men en vidensdeling om at det findes redskaber rundt omkring i butikker, som kan købes for en billig penge og som kan skabe utrolig meget glæde, selvtillid, kreativ tænkning og fysisk aktiv leg.
Storm startede med at udforske madrasserne i kravlende tilstand. Vi lavede trapper ud af dem, rutsjebane, højt tårn og bilbane. Jeg er altid ved storms side når han skal udforske noget nyt, holder ham i hånden når han skal hjælpes med balancen men derefter trækker jeg mig lidt tilbage og lader ham opleve og lære gennem egen krop.
Jeg har via billederne skabt et lille indblik i hvordan madrassene bruges hjemme hos os, og jeg ved at der findes mange flere muligheder.

Derudover har jeg lavet en ærlig video som viser hvordan Storm udforsker madrassernes muligheder og det ses tydeligt at hans motorik og hjerne arbejder på højtryk.

Rigtig god fornøjelse… i er heldige at have hinanden.

De grønne madrasser vi bruger er købt i Ikea Taastrup. De hedder PLUFSIG Gymnastikmåtte og kostede 199kr pr. madras.

Her tænker du på “De grønne madrasser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.